ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Anadolu Lisesi

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvası Gençler Kategorisi'nde Rize'de yapılan finallerde Okulumuz Kız Takımı Türkiye 1.si, Erkek Takımı Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde gerçekleştirilen "Liselerde Bilim Uygulamaları Kogresi"nde Okulumuz öğrencilerinin danışman öğretmenleri Fatoş YÜCEDAĞ, Çiğdem KARAKUŞ, Canan ÖZDEN ve Süleyman GÖK ile hazırladıkları "Akran Zorbalığı", "İnsan Hakları" ve "Göçle Gelen Sosyokültürel Sorunlar ve Çözüm Önerileri" başlıklı bildirilerini başarıyla sundular.

May

"Gençlik Haftası" kapsamında Okulumuzda hafta boyunca sportif yarışmalar, konserler, resim sergisi ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencilerinin eğitim öğretim yılı boyunca yapmış oldukları eserlerin yeraldığı, geleneksel resim sergimizi gerçekleştirdik. Görsel Sanatlar Öğretmenleri Işın Demet GÖZNELİ, Mehmet Ali GÜREL ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Sosyal Sorumluluk Programı kasamında Okulumuz 10/F Sınıfı öğrencileri Atatürk Kültür Merkezinde yer alan hayvan barınağını ziyaret ederek, hayvanları beslediler.

May

Okulumuz Bilim ve teknoloji kulübü öğrencileri "Bilimi Seviyorum" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gültekin İlkokulu öğrencilerine ilgi çekici deneyler sergilediler.

May

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında, öğrencilerimizin yaşayarak, öğrenerek kendi temizlik malzemelerini üretebilmesi ve Okulumuzun temizlik ihtiyacının giderilmesi amacıyla; Akdeniz Sanayi Sitesinde ilgili kuruluşlarımıza ziyaret gerçekleştirdik.

May

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri yeni açılan Antalya Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler.

May

AHENK Projesi kapsamında Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayten BAYAR, Müzik Öğretmenleri Hulusi KEÇECİ, Özlem KÜÇÜKHAZAR SARIŞIN ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Şiir ve Müzik Gecesi" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 9/F Sınıfı öğrencileri Soyal Sorumluluk Projesi kapsamında sahil temizliği ve deniz kirliliği bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirdi.

May

Antalya Anadolu Lisesi Satranç Kulübü öğrencilerimiz ile Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında planladığımız "Satranç Öğretiyorum" projemizin ikinci aşamasına geçtik, Gültekin İlkokulu öğrencilerimize satranç öğretiyoruz.

May

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında Satranç Öğretiyorum Projemiz başlıyor.

Nis

Liseler Arası Futsal Turnuvasında Okulumuz Kız Takımı İl 1.si, Erkek Takımı İl 2.si oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvası Gençler Kategorisi'nde Okulumuz, hem erkekler hem de kızlarda Bölge 1.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, finallerde başarılar diliyoruz.

Nis

17-19 Nisan 2024 tarihlerinde yaptığımız Eskişehir-Ankara İlleri üniversiteleri tanıtım gezimizde, Osmangazi, Hacettepe, Bilkent ve Orta Doğu Teknik Üniversitelerinin tanıtımını 134 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik.