ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Anadolu Lisesi

Şbt

Değerler Eğitimi kulübü öğrencilerimiz, "Vatanseverlik" değeri kapsamında Garnizon ve Polis Şehitliği'ni ziyaret etti. Ardından Anadolu Şehitler Müzesi'ni gezen öğrencilerimiz, Vatanı yaşatmak için can veren kahramanlarımızın hatıralarına yolculuk yaptı.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında, öğrencilerimize 97 Mezunlarımız Av. Bahar ÖZ ve Av. Ekrem AYGÜN'ün katılımlarıyla Hukuk Okuryazarlığı-İnsan Hakları üzerine söyleşimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Liselerde Bilim Uugulamaları Projesi kapsamında "Hukuk Okuryazalığı-İnsan Hakları" konusunda sınıf sunumlarımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz Felsefe Kulübü etkinlikleri kapsamında "Sofinin Dünyası" adlı kitabın incelenmesini konferans salonunda yaptığımız sunumla gerçekleştirdik.

Şbt

Gelecek Sizinle Gülecek Projesi kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu personeli tarafından Okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri düzenlendi.

Şbt

Okulumuz Sürdürülebilir Yaşam Kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lara Atıksu tesisine gittik. Öğrencilerimiz bu gezide su arıtma sürecinin nasıl işlediğini gözlemlediler.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Teknofest bilgilendirme konferansı düzenlendi.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında, Okulumuzda 21.02.2024 tarihi saat 10.00'da 97 Mezunlarımız Av. Bahar ÖZ ve Av. Ekrem AYGÜN'ün katılımlarıyla Hukuk Okuryazarlığı-İnsan Hakları üzerine söyleşi düzenlenecektir.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporlari Genç Kızlar Tenis İl Turnuvasında Okulumuz Antalya Anadolu Lisesi il 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

OKUL ORTAĞIMIZ GÜMÜŞYAKA ANADOLU LİSESİ İLE OCAKAYINDA 12. SINIF DÜZEYİNDE ORTAK KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILMIŞ  VE BU SINAVDA KULLANILACAK ÖLÇME-DEĞERLENDİRME MATERYALİNİN BELİRLENİP KULLANILMASI İÇİN GEREKLİ İMKAN VE KOŞULLARIN OLUŞTURULMASINA DESTEK OLUNMUŞTUR

Şbt

OKUL ORTAĞIMIZ GÜMÜŞYAKA ANADOLU LİSESİ İLE YAPILACAK FAALİYETLERİMİZİ PLANLADIK.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne törenimizi gerçekleştirdik. Dönem boyunca çalışıp; akademik, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olup, derece alan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  1. döneminin son haftasında eğlenceli etkinliklere devam ediyor.

Ock

MEB Okul Ortaklığı Projesi kapsamında ortağımız olan İstanbul Gümüşyaka Anadolu lisesi öğrencileri ile okulumuz öğrencileri belirlemiş oldukları 2 adet kitabı okuyarak, bu kitapların değerlendirmesini çevrimiçi gerçekleştirdiler.

Ock

Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında Rehber Öğretmenimiz Çiğdem KARAKUŞ tarafından Okulumuz öğrencilerine "Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri" ile ilgili bilingilendirme sunumu gerçekleştirildi.