ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Anadolu Lisesi

PROJELERİMİZ

ETWINNING PROJELERİMİZ

Nis

Bakanlığımız "Okul Ortaklığı Projesi" kapsamında Okulumuz Antalya Anadolu Lisesi ve Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri "Dostluk ve Memeleket" temalı şiir etkinliği gerçekleştirdiler.

Nis

Bakanlığımız "Okul Ortaklığı Projesi" kapsamında Okulumuz Antalya Anadolu Lisesi ve İstanbul Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla online Kahoot ingilizce kelime yarışması yaptık.

Gezegenin Tekrar Gülümsemesine İzin Verin

Danışmanlığını öğretmenlerimiz Özlem Küçükhazar Sarışın ve Aysun Celbiş'in yürüttüğü Gezegen Yeniden Gülümsesin çevre dostu bir projedir. Tüketim davranışlarına ve alışkanlıklarına dikkat eden öğrenciler, Dünya'nın yeniden gülümsemesine yardımcı olacak. Çevre dostu ürünler, geri dönüşümlü ambalajlar, yöresel gıdalar vb. ile doğaya karşı farkındalık yaratmak odak noktasıdır. Öğrenciler projeyi bir yabancı dil (İngilizce) ile taşıyacak ve dijital becerilerini kullanacaklardır.

Ock

Okulumuz Müdür Yardımcısı Fatoş YÜCEDAĞ ve öğrencileri hazırladıkları eTwinning projeleri ile 2 Avrupa Kalite etiketi ; Müzik öğretmenimiz Özlem KÜÇÜKHAZAR SARIŞIN ile Matematik öğretmenimiz Fügen SÜZEN ve öğrencileri birer Ulusal Kalite etiketi almıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

ANTALYA ANADOLU LİSESİ PANDEMİ DÖNEMİNDE DE

YENİ PROJELERLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Projemiz CEFR B1-B1+SEVİYESİNDEmüfredat destekli İngilizce gelişimini hızlandırma amaçlıdır.Projemiz etkinlik odaklıdır. CLİL tekniği ile akran öğrenmesi bir arada gerçekleştirilecektir. İş birlikçi çalışma çerçevesinde web2.0 araçlarının kullanımı teşvik edilecektir. Öğrenciler müfredat çervesindeki etkinlikler,n üretiminden sorumlu olacak, 21. Yüzyıl teknoloji becerilerini geliştirmiş olacaklardır.